Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Squashbond en tennisbond verder onder één dak

dinsdag 3 oktober 2017

Eind 2017 verhuist de Squash Bond Nederland (SBN) naar het kantoorgebouw van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) in Amersfoort. Dat melden de partijen in een persbericht. De verhuizing is voor beide bonden een eerste stap richting nauwere samenwerking en kennisdeling.

Sven Wouters, directeur van Squash Bond Nederland: 'Wij zijn zeer verheugd dat we gebruik kunnen maken van het kantoor en de faciliteiten van de KNLTB. De overeenkomsten in onze sporten, sporters en de verenigingen en centra maken dat we uitkijken naar verdere samenwerking waarmee de KNLTB en SBN zich kunnen versterken.'

De verhuizing past in de ambitie van de KNLTB om binnen het traject 'Transitie in de Sport' nauwer samen te werken met andere bonden. 'Vaak wordt de vraag gesteld hoe bonden elkaar kunnen ondersteunen, daar geven wij met de squashbond op deze manier concrete invulling aan. We gaan op korte termijn kijken hoe wij verder de krachten kunnen bundelen en kennis kunnen delen', aldus algemeen directeur Erik Poel van de KNLTB.

De afgelopen jaren heeft de SBN onderdeel uitgemaakt van de Federatie Kenniscentrum en Bureauorganisatie Samenwerkende Sportbonden Zoetermeer. Per 1 januari treedt ze uit de federatie. Nadere details over de verhuizing en de bereikbaarheid van de SBN worden de komende weken bekendgemaakt.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
AGENDA
Cricket Renovation Day
Datum: dinsdag 7 augustus 2018
Locatie: Cheltenham College - Bath Road, Cheltenham, Gloucestershire, GL53 7LD
Lees meer...
RT Machinery Show
Datum: woensdag 5 september 2018
Tijd: 9.30 - 15.00 (UK time)
Locatie: Brackwell Farm Estate - Winchendon Road, Nether Wichendon, Aylesbury HP18 0DS
Lees meer...