Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Fielddrain brengt nieuwe fundering aan voor padelbanen

dinsdag 28 maart 2017

Tennisverenigingen TV Topspinners uit Enschede en Quick Tennis uit Oldenzaal hebben onlangs gekozen voor een nieuwe fundering op hun nieuw gerealiseerde padelbanen. Fielddrain tekende voor de uitvoering van de opdracht.

Het gaat hierbij om Fielddrain F, een nieuwe variant, die bestaat uit een open gemodificeerde betonlaag met een zeer fijne oppervlaktestructuur. Hierdoor ontstaat een harde onderbouw waardoor voldoende balstuit gerealiseerd wordt; een must in de tennis en padelsport.

Daarnaast zijn gebruikers door de open structuur van de Fielddrain fundering gegarandeerd van een goede waterafvoer, waardoor de banen nooit te nat zijn. De klus werd uitgevoerd in opdracht van Padelbouw bv, de specialist in het realiseren van padelbanen.

In Spanje, het land van oorsprong van de padelsport, is de fundering van deze banen om die reden ook voornamelijk uitgevoerd in beton.

Op zondag 16 april is in het programma Ondernemend Nederland op RTL 7 een item te zien over de Fielddrain toepassing in de hockeysport.

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES