Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

De Dag van de Sportaccommodaties komt er weer aan

woensdag 25 januari 2017

Donderdag 9 maart vindt de zesde editie van de Dag van de Sportaccommodaties plaats. Deze zal wederom plaatsvinden in Houten.

Tijdens de Dag van de sportaccommodaties zien bezoekers nieuwigheden op het gebied van bouw, gebouwinrichting, terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening.

Vooralsnog staan tijdens de dag achttien presentaties gepland. Sprekers zijn onder meer de KNVB (onder andere met een vooruitblik op de ontwikkeling van kunstgras), Ben Moonen (BSNC) over innovaties in accommodaties, Michel van Dooren van AAA-Lux spreekt over led-sportveldverlichting en René Wormhoudt (grondlegger 'Athletic Skills Model') en Tommy van den Dungen (adviseur vitale omgeving) over beweegvoorzieningen in de openbare ruimte.

De afgelopen jaren groeit de relatief jonge beurs; vorig jaar kon ze rekenen op 1.463 bezoekers. Naast het aantal bezoekers groeit ook het aantal exposanten. Vooral op het gebied van binnensportaccommodaties was er in 2016 een groei te zien, zo meldde de organisatie eerder.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES