Archief Agenda Advertise Contact Disclaimer
News Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Stad + Groen

Nieuwe Trilo S4 met mechanische aandrijving

maandag 23 januari 2017

De Trilo S4-zuigwagen
De Trilo S4-zuigwagen is nu verkrijgbaar met een mechanische aandrijving en daardoor leverbaar met verschillende soorten werkassen. Hierdoor is het systeem multifunctioneel en het hele jaar door in te zetten.

De nieuwe Trilo S4 biedt onder meer een verbeterde aandrijving en een grotere materiaaldoorlaat. Een van de belangrijkste aanpassingen betreft de overstap van een hydraulische naar een mechanische aandrijving, waardoor de zuigwagen milieuvriendelijker is geworden. Deze verandering maakt het bovendien mogelijk om eenvoudig van werkas te wisselen, zoals een maaias, verticuteeras of een borstelas. Afhankelijk van de werkas kan met de nieuwe S4 in één gang gras worden gemaaid en verzameld of geverticuteerd en verzameld.

De nieuwe Trilo S4 is leverbaar met een compleet vernieuwde zuigmond met een werkbreedte van 1,8 meter, 2,1 meter of 2,4 meter. Standaard wordt de machine geleverd met een 1,8 meter zuigmond en een handloopslang met een lengte van 5 meter en een diameter van 250 millimeter, waarmee moeilijk te bereiken plaatsen gemakkelijker kunnen worden schoongemaakt.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES